Menu

Sikker udesejr i Romalt

image
09. april 2023 kl. 11:16

Skærtorsdag bød klubbens dameseniorhold påsken velkommen på bedste vis, da de tog vejen til Romalt IF og hev en 5-2 sejr med hjem. En sejr i overbevisende stil. Målet for kampen var klart: forrige rundes nederlag til Vejgaard skulle vaskes væk - damerne ville vise, hvorfor de hører hjemme i Kvindeserie Vest.

De bragede mod Romalts mål fra startfløjt med højt pres, vilje og lysten til at spille fodbold. B52/AFC skabte en del chancer og havde egentlig kampen, hvor de ønskede den, men alligevel blev det Romalt, der på en kontra åbner scoringen.

Jublen varede dog kort for Romalt, da Mille Larsen bare to minutter efter udligner til 1-1. B52/AFC fortsatte med at skabe chancer, hvilket gav yderligere to mål inden halvleg, begge lavet af Kristine Marie Knudsen. Romalt fik ligeledes lavet endnu et mål, så de to hold kunne gå til pausen med en 3-2 føring til de lyseblå.

Det var tydeligt at fornemme på spillerne, at denne kamp skulle give 3 points! Så gejsten, taktikken og aftalerne skulle viderebringes til anden halvleg. I det 67. minut laver Anne Grønhøj Krebs et fantastisk hovedstødsmål, som øger føringen til 4-2, og til slut kan Kristine Marie Knudsen gøre det til slutresultatet 5-2.

På lørdag den 16. april kl. 15.30 tager B52/AFC imod Viborg på hjemmebanen. En kamp mod forrige sæsons 1. plads - hvilket kræver ekstra opbakning på sidelinjen, så damerne forhåbentlig kan skrabe yderligere point til sig.