Menu

E-sport

Velkommen til E-sports afdelingen

E-sport og sundhed

B52/AFC er en fodboldklub med fokus på bevægelse og sundhed. Derfor er det også vigtigt for os, at vi tager bevægelse ind i vores E-sportstræning. Vi sammensætter træningen, så der også vil være plads til bevægelse og fysiske aktiviteter. Jo bedre fysisk form man er i, jo bedre præsteres også foran skærmen. 

Niveau

Her er plads til alle. Alle niveauer, alle køn og alle ambitioner. Vi træner på tværs af ambitioner. Vi er her for at have det sjovt og for at skabe relationer til hinanden og klubben. Der kan opstå uoverensstemmelser, hvis man spiller mod andre med højere ambitionsniveau, så derfor planlægger vi træningen efter niveau. Vi har spillere på ALLE niveauer. 

 

Udstyr og brugere

Vi har ingen krav eller forventninger om, at I køber jeres eget udstyr. Vi stiller alle remedier til rådighed i klubben i træningstiderne. Det vil aldrig være spillernes ansvar at have udstyr med. Det er klubbens ansvar. 

Det vil heller ikke være en mulighed, at spillerne logger på deres egne FIFA brugere. Vi tillader ikke Ultimate hold. Det er ikke tilladt at bruge penge på Ultimate hold i klubregi. Det er alene i privaten, at dette bruges. Vi deltager i DBU’s turneringsstruktur og her spilles med allerede eksisterende hold i FIFA spillet.  

 

Træning

Træningen er opdelt i aldersgrupper.

U12-U18 træner onsdag fra kl. 16.30 til 18.00.
Der vil være uddannet E-sportstrænere til stede, men forældre er også meget velkomne til at opholde sig til træningen og kigge med.

 

U19+ træner tirsdag og torsdag fra kl. 16.30 til 18.00
Vores trænere planlægger træningen ud fra niveau. Træningen fokuserer på at udvikle spillernes individuelle færdigheder og at lære eller forbedre de mest essentielle funktioner, der findes i FIFA-spillet såsom finter, afleveringer, afslutninger og forsvar. Derudover afholdes DBU’s turnering i hold af 2mod2, og træningen vil derfor også være målrettet imod, at spillerne spiller sammen, hvor der samarbejdes og fastholdes en god kommunikation, både til holdkammeraterne og modstanderne. Under træningen vil der fra trænernes side være stort fokus på et socialt element, så der sørges for at alle kommer til at snakke med alle, og ikke kommer til at sidde at spille alene. 

 

Medlemskab og kontingent
Vi opererer med to kontingentsatser.

Hvis du spiller fodbold i klubben, er det gratis at være medlem af E-Sport afdelingen.

Hvis du kun spiller E-sport i klubben, er kontingentet kr. 300,- pr. halvår

Klubnyt I går kl. 21:21
Serie 3 Herrer alene i spidsen
Klubnyt
30. april kl. 21:01 Fortjent sejr til 7-mands Kvinder
Klubnyt
22. april kl. 20:46 Ungdommen samler ind
Klubnyt
22. april kl. 10:07 Matchday - lørdag den 4. maj
Klubnyt
18. april kl. 07:40 Tak for en flot indsats - du kan stadig nå at være med
Klubnyt
05. april kl. 09:48 Uddeling af affaldsposer
Klubnyt
26. marts kl. 08:22 Caféen åbner!
Klubnyt
22. februar kl. 12:39 Velbesøgt Club 40
Klubnyt
21. januar kl. 11:26 Klubgeneralforsamling med fællesspisning
;
Luk