Fight gav sejr til Kvindeserie Vest

image
22. maj 2023 kl. 17:14

Søndag lykkedes det B52/AFC at sikre sig alle 3 points i det vigtige opgør mod Romalt.

I første halvleg var de to hold meget jævnbyrdige og spillet bølgede frem og tilbage. Efter 18 minutter bragte Romalt sig foran 0-1, men allerede 10 minutter senere udligner vi, da Kristina Lauritsen laver et glimrende indlæg fra højre side og finder Amalie de Place, som udligner til 1-1.

I slutningen af første halvleg havde Romalt chancen for at bringe sig i front, men med en fantastisk redning fra vores målmand Laura Eistrup, går holdene til pause med stillingen 1-1.

I 2. halvleg får B52/AFC det spilmæssige overtal og efter flere gode chancer lykkedes det i det 71. minut at score til 2-1. Scoringen falder efter et hjørnespark fra højre side taget af Mathilde Beermann, hvorefter Kirstine Jensen firsttimer den i mål til føring 2-1.

Blot 3 minutter senere scorer hjemmeholdet endnu engang, denne gang med Kristina Lauritsen som målscorer til 3-1.

Med 10 minutter tilbage af kampen kan Kristine Knudsen lukke kampen efter et oplæg fra Mille Larsen. Efter 84 minutter reducerer Romalt til 4-2, men takket være et hårdt fightende hold i lyseblåt lykkedes det aldrig Romalt at komme tættere på - og det til trods for, at B52/AFC spillede 9 mod 11 i de sidste 5 minutter pga. to advarsler.

Næste spændende opgave er udekampen mod topholdet Viborg. Med 4 kampe tilbage indtager Viborg førstepladsen, mens B52/AFC er på tredjepladsen i den meget jævnbyrdige og spændende række. Viborg byder os op til kamp 2. pinsedag den 29. maj kl. 14.00 i Liseborgcentret.

Næste hjemmekamp er lørdag den 3. juni, hvor vi kl. 13.00 møder Silkeborg på Sparekassen Danmark Arena.