Menu

Et point mod Vejgaard

image
20. maj 2023 kl. 10:34

Kr. Himmelfartsdag tog B52/AFC's kvindehold imod naboerne fra Vejgård til revanche-kamp ovenpå et 7-0 nederlag tidligere på sæsonen.

Taktikken blev lagt, og de værste nerver blev efterladt i omklædningsrummet. Allerede fra kampens startfløjt var der fuld fokus i hjemmeholdets trup. Holdet kommer godt fra start og viser et godt sammenspil, og efter blot 10 min scorede Mathilde Beermann. Hun bragte hjemmeholdet foran, efter hun fik narret bolden fra VB's forsvar og var alene mod målmanden.

VB får desværre udlignet til 1-1 i kampens 17. minut efter et indlæg fra kanten, hvor der bliver scoret. Resten af 1. halvleg er meget lige med flere gode chancer til B52. Efter pausen fortsætter de lyseblå det hårde pres og holder kampgejsten oppe. Sol, kasket og bold der hopper, er en dårlig kombi for B52/AFC's målmand, som får et gult kort og 10 minutters tænkepause. Heldigvis har de lyseblå en angriber med fortid som ninja, der kan træde til i målet i mellemtiden. Vi forsætter kampen i undertal og formår alligevel at holde VB fra at udnytte deres overtal. Kampen slutter 1-1, hvor hjemmeholdet virkelig får vist, at de rykker sammen i bussen, når det brænder på og kæmper alle mand til sidste slutfløjt.

De lyseblå damer er tilfredse med kampens udfald og et enkelt point, ovenpå en meget lige og meget fair-dømt kamp. Tak til alle som kom for at støtte pigerne. Vi håber, at se jer igen på søndag kl. 14.00, hvor pigerne tager imod Romalt IF. Planen er at sætte yderligere tre points på kontoen.