Menu

E-sport

Velkommen til E-sports afdelingen

E-sport og sundhed

B52/AFC er en fodboldklub med fokus på bevægelse og sundhed. Derfor er det også vigtigt for os, at vi tager bevægelse ind i vores E-sportstræning. Vi sammensætter træningen, så der også vil være plads til bevægelse og fysiske aktiviteter. Jo bedre fysisk form man er i, jo bedre præsteres også foran skærmen. 

Niveau

Her er plads til alle. Alle niveauer, alle køn og alle ambitioner. Vi træner på tværs af ambitioner. Vi er her for at have det sjovt og for at skabe relationer til hinanden og klubben. Der kan opstå uoverensstemmelser, hvis man spiller mod andre med højere ambitionsniveau, så derfor planlægger vi træningen efter niveau. Vi har spillere på ALLE niveauer. 

 

Udstyr og brugere

Vi har ingen krav eller forventninger om, at I køber jeres eget udstyr. Vi stiller alle remedier til rådighed i klubben i træningstiderne. Det vil aldrig være spillernes ansvar at have udstyr med. Det er klubbens ansvar. 

Det vil heller ikke være en mulighed, at spillerne logger på deres egne FIFA brugere. Vi tillader ikke Ultimate hold. Det er ikke tilladt at bruge penge på Ultimate hold i klubregi. Det er alene i privaten, at dette bruges. Vi deltager i DBU’s turneringsstruktur og her spilles med allerede eksisterende hold i FIFA spillet.  

 

Træning

Træningen er opdelt i aldersgrupper.

U12-U18 træner onsdag fra kl. 16.30 til 18.00.
Der vil være uddannet E-sportstrænere til stede, men forældre er også meget velkomne til at opholde sig til træningen og kigge med.

 

U19+ træner tirsdag og torsdag fra kl. 16.30 til 18.00
Vores trænere planlægger træningen ud fra niveau. Træningen fokuserer på at udvikle spillernes individuelle færdigheder og at lære eller forbedre de mest essentielle funktioner, der findes i FIFA-spillet såsom finter, afleveringer, afslutninger og forsvar. Derudover afholdes DBU’s turnering i hold af 2mod2, og træningen vil derfor også være målrettet imod, at spillerne spiller sammen, hvor der samarbejdes og fastholdes en god kommunikation, både til holdkammeraterne og modstanderne. Under træningen vil der fra trænernes side være stort fokus på et socialt element, så der sørges for at alle kommer til at snakke med alle, og ikke kommer til at sidde at spille alene. 

 

Medlemskab og kontingent
Vi opererer med to kontingentsatser.

Hvis du spiller fodbold i klubben, er det gratis at være medlem af E-Sport afdelingen.

Hvis du kun spiller E-sport i klubben, er kontingentet kr. 300,- pr. halvår

Klubnyt 05. juni kl. 12:16
Tag med Kvindeserie Vest til udekamp
Klubnyt
20. maj kl. 10:34 Et point mod Vejgaard
Klubnyt
05. maj kl. 10:15 Velkommen til IKINNGUT
Klubnyt
03. maj kl. 20:18 Uafgjort mod FC MorsØ
Klubnyt
20. april kl. 20:00 Kom til Matchday lørdag den 29. april
Klubnyt
15. april kl. 14:16 Så er U12 Drenge sæson skudt i gang
Klubnyt
09. april kl. 11:16 Sikker udesejr i Romalt
Klubnyt
26. marts kl. 15:25 U9 trænings turnering
Klubnyt
26. marts kl. 09:13 B52/AFC DANSKE MESTRE
Luk