Menu

E-sport

Velkommen til E-sports afdelingen

E-sport og sundhed

B52/AFC er en fodboldklub med fokus på bevægelse og sundhed. Derfor er det også vigtigt for os, at vi tager bevægelse ind i vores E-sportstræning. Vi sammensætter træningen, så der også vil være plads til bevægelse og fysiske aktiviteter. Jo bedre fysisk form man er i, jo bedre præsteres også foran skærmen. 

Niveau

Her er plads til alle. Alle niveauer, alle køn og alle ambitioner. Vi træner på tværs af ambitioner. Vi er her for at have det sjovt og for at skabe relationer til hinanden og klubben. Der kan opstå uoverensstemmelser, hvis man spiller mod andre med højere ambitionsniveau, så derfor planlægger vi træningen efter niveau. Vi har spillere på ALLE niveauer. 

 

Udstyr og brugere

Vi har ingen krav eller forventninger om, at I køber jeres eget udstyr. Vi stiller alle remedier til rådighed i klubben i træningstiderne. Det vil aldrig være spillernes ansvar at have udstyr med. Det er klubbens ansvar. 

Det vil heller ikke være en mulighed, at spillerne logger på deres egne FIFA brugere. Vi tillader ikke Ultimate hold. Det er ikke tilladt at bruge penge på Ultimate hold i klubregi. Det er alene i privaten, at dette bruges. Vi deltager i DBU’s turneringsstruktur og her spilles med allerede eksisterende hold i FIFA spillet.  

 

Træning

Træningen er opdelt i aldersgrupper.

U12-U18 træner onsdag fra kl. 16.30 til 18.00.
Der vil være uddannet E-sportstrænere til stede, men forældre er også meget velkomne til at opholde sig til træningen og kigge med.

 

U19+ træner tirsdag og torsdag fra kl. 16.30 til 18.00
Vores trænere planlægger træningen ud fra niveau. Træningen fokuserer på at udvikle spillernes individuelle færdigheder og at lære eller forbedre de mest essentielle funktioner, der findes i FIFA-spillet såsom finter, afleveringer, afslutninger og forsvar. Derudover afholdes DBU’s turnering i hold af 2mod2, og træningen vil derfor også være målrettet imod, at spillerne spiller sammen, hvor der samarbejdes og fastholdes en god kommunikation, både til holdkammeraterne og modstanderne. Under træningen vil der fra trænernes side være stort fokus på et socialt element, så der sørges for at alle kommer til at snakke med alle, og ikke kommer til at sidde at spille alene. 

 

Medlemskab og kontingent
Vi opererer med to kontingentsatser.

Hvis du spiller fodbold i klubben, er det gratis at være medlem af E-Sport afdelingen.

Hvis du kun spiller E-sport i klubben, er kontingentet kr. 300,- pr. halvår

Klubnyt 01. december kl. 07:50
Hjælp U14 Piger og Drenge til Limone Cup 2024
Klubnyt
29. november kl. 09:49 Kom på DBU Fodboldskole i sommerferien
Klubnyt
29. oktober kl. 19:59 AFSLUTNINGSFEST FOR KLUBBENS FRIVILLIGE LEDERE, TRÆNERE OG SENIORSPILLERE
Klubnyt
07. oktober kl. 16:27 REMA1000 Cup 2024
Klubnyt
11. september kl. 13:05 Kom til matchday på lørdag
Klubnyt
30. august kl. 15:18 Velkommen til REMA 1000 CUP
Klubnyt
25. august kl. 14:21 Opstart for årgang 2017 og 18
Klubnyt
18. august kl. 13:48 Forældremøde for årgang 2017 og 2018
Klubnyt
10. august kl. 11:32 Fodbold Fitness - vær med fra start
Luk