image
Daniel Hieronymus Pehrson
21. april 2021 kl. 22:44
Onsdag aften skulle vores U16-drenge endelig igen spille pokalkamp.
I sidste runde slog vores Liga 3-hold overraskende AaB's drenge fra Liga 1 ud af turneringen. Aftenens modstander var Liga 1-holdet fra Hjørring FK.
Som kampen skred frem var det tydeligt, at de lyseblå heller ikke denne gang havde tænkt sig at give op uden kamp. Efter en flot fight kunne holdene gå til pause uden scoringer. Efter et massivt HFK-pres i starten af 2. halvleg, bragte gæsterne sig foran 1-0 efter godt et kvarters spil.
En gedigen holdindsats fra B52/AFC, der aldrig gav op, skaffede holdet et straffespark dybt inde i oversiden. Frederik Gamborg Jensen holdt hovedet koldt og udplacerede vendelboernes målmand.
Det hele skulle altså afgøres på straffe, hvor Hjørring FK præsterede at brænde deres tre første forsøg. Da B52/AFC scorede på sine tre første på mål af Elias Lund Kloster, Lucas Hieronymus Pehrson og Magnus Urth Larsen, var der ingen grund til at fortsætte forestillingen.
Med sejren har drengene og trænerne, Fatos Abdullahu og Daniel Pehrson, nu kvalificeret sig til kvartfinalen. Stort tillykke!