Sikker sejr til U16 ved JM

image
19. juni 2021 kl. 09:54
Semifinale tirsdag den 22. juni kl. 19.00 i Løgstrøp ved Viborg

Fredag aften kunne klubbens U16-drenge spille sig videre ved Jysk Mesterskab.  Og dét gjorde de, må man sige.

På hjemmebanen Sparekassen Vendsyssel Arena tog vi imod SIF/BTI, der er et samarbejde mellem Sindal IF og Bindslev/Tversted IF.

Kampen var dårligt gået i gang, før Elias Lund Kloster kunne bringe de lyseblå foran 1-0. Og jublen havde dårligt lagt sig, før gæsterne svarede igen med en udligning til 1-1.  Men hjemmeholdet ville noget andet. Efter godt 20 minutter bragte Daniel Bro hjemmeholdet foran 2-1, men SIF/BTI fulgte stadig med og bragte igen balance i regnskabet med en udligning efter en god halv times spil.

I første halvlegs sidste minut scorede Frederik Gamborg Jensen til 3-2 på et straffespark, og vi kunne således gå til pausen med en føring.

Og herfra gik det stærkt. De lyseblå så sig ikke tilbage og med scoringer af Magnus Urth Larsen (43 minutter) og Daniel Bro (55 og 60 minutter), kunne Magnus Urth Larsen lukke og slukke kampen med sin scoring til 7-2 10 minutter før tid.

Med den flotte sejr har drengene spillet sig i semifinalen mod Kibæk IF. Kampen spilles den 22. juni kl. 19.00 på Seier Park, Vordevej 1, 8831 Løgstrup

Stort tillykke til drengene og holdets to trænere Fatos Abdullahu og Daniel Pehrson.